TL
TR
Teslimat Politikası

           Teslimat politikası


Yeni müşteri veya son altı ayda firmamızdan araç kiralamamış müşterilerimiz için finansal sorgulama yapılmaktadır. Finansal sorgulama sonucu QCAR Mobilite araç kiralama şartlarını karşılamadığı takdirde araç teslimi yapılmamaktadır.


Araç gruplarına bağlı minimum yaş ve ehliyet yılı bilgileri sözleşme içeriğinde araç segmentine göre belirtilmiştir. Bu koşulları hem kiracı hem de ek sürücünün/sürücülerin sağlaması gerekmektedir. Kiraladığınız aracı yalnızca sözleşme ve teslimat formunda belirtilen kişi/kişiler kullanabilir. 



Ehliyet üzerinde T.C. kimlik numarası bulunması zorunludur. Yeni kimliklerle birleşik ehliyetler ile kiralama yapılamaz. Yanınızda ehliyetiniz bulunmak zorundadır.


Kiralama yapan müşterilerimizden kiralama esnasında kendi adlarına düzenlenmiş bir kredi kartına sahip olmaları istenmektedir. Bu kredi kartının internet kullanımına açık olması gerekmektedir. Bu kredi kartından kiraladıkları aracın grubuna göre değişmekle birlikte, Araç segment gruplarına göre 2.000 TL ile 4.500 TL aralığında provizyon alınacaktır.


Lütfen aracı teslim aldığınız yakıt seviyesi ile teslim ediniz. Aracın eksik yakıt ile teslim edilmesi durumunda, eksik olan yakıt bedeline ilave eksik yakıt bedelinin %25’i kadar hizmet bedeli eklenerek tahsil edilecektir.


Aracınızı kiraladığınız şubeden farklı bir şubemize iade etmek istediğinizde “Tek Yön” ücreti uygulanacaktır. Tek Yön ücreti aynı şehir içerisinde, alınan şubeden farklı bir şubeye iade ettiğinizde de uygulanır.


Adrese teslimat ve adresten teslim alma hizmetimiz şubelerimizin müsaitlik durumuna göre değişiklik göstermektedir. Tüm detaylar için kiralama yapmak istediğiniz şubemiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini arttıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Kabul Et